Cirkel van Balans / TOPacupunctuur

Praktijk voor acupunctuur, shiatsu therapie en coaching

Ronald

Ieder mens is uniek en dat maakt het voor mij als Acupuncturist en Shiatsu therapeut zo boeiend. Ik ervaar het als heel bijzonder om via mijn handen de conditie van de ander te kunnen voelen en verbeteren.
Gedreven vanuit deze passie geef ik acupunctuur en shiatsu behandelingen, waarbij ik het belangrijk vind dat mijn persoonlijke aandacht echt voelbaar is.

Mensen bewust maken van de boodschap die je lijf vertelt om te voorkomen dat je alleen maar vanuit je hoofd leeft, sluit aan bij mijn andere passie: coaching. Wat beweegt mensen om te doen wat ze doen en belangrijker nog: wat weerhoudt mensen om te doen wat zij eigenlijk graag zouden willen doen. Mijn kracht is je hier bewust van maken door (ook) naar je gevoel te (leren) luisteren.

Als coach werk ik (o.a.) met de methodes van Oplossingsgericht werken, NLP en Transactionele Analyse zo nodig gecombineerd met de technieken van Shiatsu massagetherapie.
Acupunctuur, Shiatsu, de oosterse filosofie en coaching is een hele mooie combinatie; je bestemming bereiken door ook naar je gevoel te luisteren.

Mijn opleiding tot Acupuncturist en Shiatsu therapeut heb ik gevolgd aan de Academie voor Chinese geneeswijze Qing-Bai.
Als coach ben ik opgeleid in Oplossingsgericht werken, NLP en Transactionele Analyse.